سلامممم
تمام
دوم شديم
دمتون گرم بچه ها... رفتيم فينال . . .
شهريار و محمد رضا خان پناهي، با من تماس بگيرين لطفا. واجبه. مخصوصا شهريار.
من منتظرم
کاربر شهرسختافزار
سلامممم
تمام
دوم شديم
دمتون گرم بچه ها... رفتيم فينال . . .
شهريار و محمد رضا خان پناهي، با من تماس بگيرين لطفا. واجبه. مخصوصا شهريار.
من منتظرم
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام
15:30 رقابت تمومه بچه ها. كمتر از يك ساعت باقي مونده... شهريار دومه ...
اگر بتونه super Pi رو اول بشه اول شدن كليش حتمي ميشه
کاربر شهرسختافزار
فقط 20 دقيقه
HWBOT SSA Member
وات د فا.........برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چی شد تو 2 ثانیه !!!! آوخ.
بابا ایول ایول برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ما شا الله شهریار ماشا الله سیاوش جان بتر------ید همه رو .......
آخرین ویرایش توسط PUMAOC در تاریخ 19-06-10 انجام شده است
HWBOT SSA Member
ووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو وووووووووووووووووو............. END
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط PUMAOC در تاریخ 19-06-10 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
بايد تمام شده باشه
زمان جاكارتا از ساعت 6 عصر گذشته
ساعت مسابقه قانئني تمومه. دوم شديم. تو دو تا ركورد اول برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
كسي خبر داره؟
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
ُسلام
همون طوری که قبل از مسابقه هم با بچه ها صحبت شده بود بچه ها توانایی جز برترین ها بودن رو داشتند و خوب اینجا معلوم میشه گیگا بایت شرکتی هست که حتی با وجود تحریم ها باز هم براش تفاوت نمی کنه که از کدام کشور شرکت کننده داره
اینجا جا داره از شرکت اواژنگ و از اون مهم تر تمامی بچه های شهر سخت افزار این برد رو تبریک بگم
شهریار و سیاوش جان با وجود مشکلاتی که براتون درست کردند گل کاشتی فوق العاده عالی عمل کردید حال باید این دو عزیز برگردند تا از خاطراتشون و اتفاقاتی که در اونجا افتاده تعریف کنند
جدول پایانی این مسابقات و همه چیز بهتر نمایش داده شده :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باز هم تشکر می کنم از این دو دوست عزیز
SSA MEMBER
بچه ها واقعا گل کاشتند...! با اقتدار و با اختلاف امتیاز 26 امتایز نسبت به نفر سوم و اختلاف امتیاز اندک با نفر اول ..مقام دوم رو کسب کردند که وقعا عالیه.....
یک خسته نباشید حسابی به سیاوش عزیز و شهریار عزیز باید گفت با این مقام عالی.....
موفق باشید....
Always Fly Up To 6GHZ
PhenomII X4 955 Black Edition : 7020 MHZ
PhenomII X4 965 Black Edition : 6863 MHZ
PhenomII X6 1090T Black Edition : 6720 MHZ
Intel i7 980 Extreme Edition : 6600 MHZ
PhenomII X2 555 Black Edition : 6510 MHZ
AthlonII X2 440 : 6450 MHZ
PhenomII X2 550 Black Edition : 6195 MHZ
ShahrSakhtAfzar OverClocking Team
D J V A H I D (20-06-10), Moein (19-06-10), serpens13 (24-06-10), Shahryar (24-06-10), ViViD (19-06-10)
به همه دوستان و بچه های تیم تبریک .میگم خصوصاً شهریار و سیاوش عزیز که خیلی زحمت کشیدن .
سایت اطلاع رسانی و فروشگاه سخت افزار WWW.P30HARDWARE.NET
ارتباط با من 09370309268 - nasiban@yahoo.com - nasiban@gmail.com
D J V A H I D (20-06-10), Moein (19-06-10), serpens13 (24-06-10), Shahryar (24-06-10), ViViD (19-06-10)
منم این برد رو به تمامی دوستان تبریک میگم و جا داره به شهریار و سیاوش عزیز یه خسته نباشید بگم
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks